Servicii

SC OVI & VALI SRL

logo no text2
Servicii dieseltank transportul Adaptabilitate

Transportul carburantului

Detinem rezervoare certificate si iti putem livra diesel oricand si oriunde in conditii de maxima flexibilitate. Comenzile clientilor se finalizeaza prin livrari rapide catre locatiile acestora.

Servicii dieseltank furnizare de motorina

Furnizarea de motorina

DieselTank este un partener de incerdere al companiilor din toate domeniile, raspunzand prompt si eficient nevoilor de aprovizionare cu carburant ale acestora.

Servicii dieseltank Statie de incinta data in comodat

Statie de incinta data in comodat

Se preteaza oricarui domeniu de activitate ce presupune ca traseele mijloacelor de transport sa aiba punct de plecare/sosire sau sa tranziteze zona unde este amplasata statia.

Servicii dieseltank Consultanta gratuita

Consultanta gratuita

Echipa noastra este formata din profesionisti care actioneaza in aceasta industrie cu promtitudine si seriozitate si care te vor ajuta in alegerea capacitatii rezervorului de carburant cat si a amplasarii statiei de incinta.

dieseltank despre noi

Adaptabilitate

Personalizarea solutiilor oferite pentru fiecare client in parte, cat si flexibilitatea in dezvoltarea solutiilor, reprezinta un atuu in realizarea cu succes a proiectelor.

Servicii dieseltank inovatii

Inovatie

Pordusele si serviciile inovative ofera satisfactie clientilor si eficienta in dezvoltarea business-urilor lor. Utilizam mecanisme high-tech care ne permit dezvoltarea catre directii noi intr-un ritm constant si rapid.